Projecten

Website

Stichting het Dokkumer Stadsfonds

Medio 2021 kwam Stichting het Dokkumer Stadsfonds met de vraag naar een eenvoudige website. Op deze website publiceer ik nieuwsberichten over geleverde bijdragen door de stichting. Ook is op hun website onder meer een overzicht van het bestuur te vinden.

Bekijken
Website

Stichting Monumentenbehoud Noardeast-Fryslân

In de zomer van 2020 ben ik begonnen met het bouwen van een nieuwe website voor Stichting Monumentenbehoud Noardeast-Fryslân. Zij beheert ruim 30 kerktorens en windmolens in de gemeente Noardeast-Fryslân. De website beschikt ook over een eenvoudig te gebruiken beheerderspaneel waarmee de leden eenvoudig nieuwsberichten en foto's kunnen plaatsen.

Bekijken
Web app

Magistraal

Het administratie- en communicatiesysteem Magister van Iddink Group wordt op zo'n 80% van de middelbare scholen in Nederland gebruikt. Dat systeem voldoet echter niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarom heb ik de Magistraal ontwikkeld. Magistraal is dé vervanger van Magister Leerling. Deze web app is sneller dan Magister en heeft bovendien ook allerlei nieuwe features.

Openen
Web app

Quizfree

Het platform Quizlet wordt wereldwijd door veel studenten gebruikt om te leren voor toetsen. Echter heeft het platform besloten om de meest populaire leermethoden alleen toegankelijk te maken voor betalende Quizlet Plus gebruikers. Daarom heb ik de Quizfree web app ontwikkeld. Met deze web app kunnen leerlingen de populairste leermethoden gratis gebruiken.

Openen